Сімпсон розповіла, як у її нареченого на весіллі штани репнули

23 вересня 2014, 16:04

Американська актриса Джессіка Сімпсон розповіла, якою щасливою та сексуальною вона почувається, відколи стала заміжньою жінкою.

Іще білявка поділилася найулюбленішим спогадом про їхнє з Еріком Джонсоном весілля – як у молодого штани репнули.

Про це пише "Access Hollywood".

"Ерік нахилився, щоби взяти на руки (сина) Ейса, котрий біг (до вівтаря) за ним, і розірвав штани посередині. Повністю розірвав", - поділилася Джессіка.


"Тож мій улюблений спогад про весілля, це коли всі вже пішли після церемонії, а Ерік сидить у своїх боксерських трусах, ми були змушені покликати шевця, щоби той зашив йому штани. Просто сиділи з моїм чоловіком, він – у своїх (трусах) "Calvin Kleins" та смокінгу", - зі сміхом пригадала зірка.

Сімпсон зможе розповідати онукам, як у їхнього діда на весілля штани репнули

На запитання, чи планують вони з чоловіком іще дітей, Сімпсон відповіла, що не скаже "ніколи", але найближчим часом – точно ні.

"Ерік – найкращий. Для мене бути заміжньою – це дещо набагато більш значуще, ніж навіть мати дітей… Ми досі почуваємося так, ніби в нас медовий місяць", - похвалилася білявка, котра офіційно змінила прізвище на Джонсон.

"Як дружина та мама я почуваюся сексуальнішою!", - заявила вона.

Нагадаємо, в пари є двійко дітей – донька Максвелл та син Ейс. Кожна вагітність змушувала Джессіку й Еріка відкладати своє весілля на потім.

Фото з Instagram Джессіки Сімпсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів