Зірці "Аватара" народять первістка?

25 вересня 2014, 10:53

Подейкують, 38-річний австралійський актор Сем Уортінгтон, відомий за стрічками "Аватар" та "Битва титанів", скоро стане татом.

Первістка йому народить подруга, модель Лара Бінглі.

Про це повідомляє "Contact Music" з посиланням на журнал "Star".

Днями Лару сфотографували коло медичного центру в Нью-Йорку. Жінка тримала руку на животі. Як стверджує інформатор, у Семової подруги вже 3 місяці вагітності.


Речники Уортінгтона та Бінглі не коментують цих чуток.

Водночас із їхніми Instagram відбулася цікава штука: Сем видалив свій акаунт, а Лара в четвер скрупульозно поприбирала всі фото, на яких була разом із коханим. Вона лишила лише світлини, пов'язані з роботою.

Ще донедавна в Instagram Сема й Лари були їхні спільні фото

Як припускає "The Daily Mail", імовірно, парі кортить більшої приватності в цей делікатний період свого життя. Можливо, хтось із них завів окремий, таємний Instagram, де будуть і "вагітні" фото Лари, і згодом фото малюка.

Між тим Лара сама підживила чутки про свій делікатний стан. Коментуючи в соцмережах фото своєї колеги, котра нещодавно народила дитину, модель написала: "Боже, поможи мені!", на що приятелька запевнила її, що, як щось буде треба, вона поруч. Згодом Бінглі видалила свій коментар.

Як відомо, Лара і Сем почали зустрічатися торік. У лютому актор побився через неї з фотографом та навіть був заарештований.

Нагадаємо, колега Уортінгтона за фільмом "Аватар" Зої Салдана чекає на двійню.

Фото з Instagram Сема Уортінгтона з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів