Міхалков: У мене немає ворогів

3 жовтня 2014, 17:44

Російський режисер Нікіта Міхалков заявив, що не сварився з Ксенією Собчак.

Творець "Стомлених сонцем" запевнив, що в нього немає ворогів та прирівняв виступ Андрія Макаревича перед дітьми у Слов'янську з виступом в окупованому Києві за часів Гітлера.

Про все це Міхалков повідав в інтерв'ю "Супер.ру".

"У мене немає ворогів. Вороги з'являються тоді... Знаєте, мама казала: "Не страшно бути ненависним ні за що, страшно, коли є за що ненавидіти", - запевнив режисер.


"Якщо подивитися в Інтернеті, то можна зрозуміти, що вся злість до мене, ненависть і презирство виражаються людьми, яких я в очі не бачив. Ці люди не знають про мене нічого. Страшно, коли тебе розлюбила або зненавиділи людина, яка тебе знає. Якщо вона розлюбила за те, що про тебе знає - це страшно. А коли мене не люблять люди, яких я не знаю, - так Бог їм суддя!" - додав він.

Прокоментував Міхалков й історію з Ксенією Собчак. Мовляв, з нею в нього немає ніяких сварок.

Міхалков впевнений, що в нього немає ворогів

"Я з нею не сварився і не мирився. Я побачив її замітку, і мені вона здалася вульгарною. Я вважаю, що коли в країні введені санкції, вульгарно страждати про те, що не буде устриць, сиру "Пармезан" і всього іншого. Ну вульгарно це! Вона мені відповіла великим розгорнутим листом, ще більш вульгарним, тому що це була просто брехня", - пояснив він.

На рахунок того, що днями Собчак зустрілася з ним у театрі, Нікіта Міхалков сказав:

"Вона прийшла в ложу, де сидів я, а також моя дружина і дочка, сказала, що нам потрібно поговорити віч-на-віч. Я, звичайно, погодився, але тільки віч-на-віч, а не сидіти на її каналі і розмовляти "віч-на-віч", де ще дивляться вісім тисяч очей. Якщо хочеш поговорити, давай поговоримо, але не потрібно пропонувати себе як піарника і піарити свій канал. Вона мені сказала, що хоче поговорити, а публічно влаштовувати дискусію, щоб люди кидали кулі - хто за кого - я не збираюся".

Не забув режисер згадати й про Андрія Макаревича.

"Що стосується Макаревича: якщо ти говориш, що ти виступаєш перед усіма, то чому ти відмовляєшся виступати перед ополченцями, кажучи, мовляв, "я їм не симпатизую"?" - почав він.

"Якщо ти кажеш, що ти виступав перед дітьми, то я приведу приклад: Клавдія Шульженко приїхала виступати в окупований Київ перед дітьми, і не перед фашистами, а саме перед дітьми. Пояснення, що вона виступає перед дітьми, коли навколо портрети Гітлера і свастики, важко собі уявити", - додав Міхалков.

Нагадаємо, нещодавно Нікіта Міхалков заявив, що вважатиме за честь потрапити до чорного списку України.

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів