Меладзе знову відсудив собі "ВІА Гру"

7 жовтня 2014, 11:26

Продюсер Костянтин Меладзе вкотре довів через суд, що бренд "ВІА Гра" належить саме йому.

Президія Суду з інтелектуальних прав підтвердила незаконність бездіяльності Роспатенту, який не розглянув у встановлені терміни вимогу ТОВ "Група "ВІА Гра" Меладзе припинити правову охорону товарного знаку "ВІА Гра", зареєстрованого на Дмитра Костюка.

Про це повідомляє "Газета.ру" з посиланням на "РИА Новости".

Костянтин Меладзе заявляв про авторство "унікальної творчої естетики" групи і просив Роспатент достроково припинити правову охорону зареєстрованого на Костюка бренду в зв'язку з втратою останнім статусу індивідуального підприємця з причини банкрутства.


Меладзе вкотре відсудив собі "ВІА Гру"

Та Роспатент на заяву не відреагував. Тож продюсеру довелося звертатися до суду з інтелектуальних прав (СІП).

"Президії СІП довелося вникати в подробиці проблем, які накопичувалися багато років, в підсумку президія розібралася в ситуації, що склалася і прийняла єдино вірне, законне і обгрунтоване рішення, яке підтвердило повну правоту позиції Костянтина Меладзе", - повідомили представники Меладзе - Юлія Волкова та Олександра Ніколаєва.

Бренд "ВІА Гра", що належав Костюку, поширювався на апаратуру для запису і відтворення звуку і зображень, компакт-диски, магнітні стрічки, на спортивні та культурно-просвітні заходи.

Зараз в Росії продовжує діяти товарний знак "ВІА Гра", що належить фірмі Меладзе ТОВ "Група" ВІА Гра". Він діє, зокрема, на організацію і проведення концертів та вистав, твір музики, шоу-програми, організацію музичних конкурсів і семінарів.

Нагадаємо, раніше Меладзе вже відсудив у Костюка 125,2 тисячі гривень за незаконне використання в Україні бренду "ВІА Гра".

Фото

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів