Зеленський вибачився за жарт з Кадировим?

7 жовтня 2014, 17:44

Шоумен Володимир Зеленський вибачився перед главою Чечні Рамзаном Кадировим за те, що в ефірі програми "Студії Квартал 95" пожартував з нього.

Слова Зеленського наводить скандальний російський сайт "Life News".

Як відомо, в ефірі програми Зеленського було показано відео, на якому Кадиров плаче начебто через повалення пам’ятника Леніну. Однак жарт викликав осуд з боку мусульман, бо справжні сльози Кадирова були зняті під час молитви.

"Це була така собі реприза, після якої йшло відео. Зазвичай я ніколи не коментую подібні речі, але це унікальний випадок. І я, на жаль, не бачив цього відео до виходу в ефір", - наводить сайт нібито слова Зеленського.


Зеленському довелося вибачатися?

Володимир начебто зауважив, що в ефірі ролик з'явився ненавмисно і у творців програми не було мети образити президента Чечні.

"У хлопців, режисерів, було завдання - знайти відомих людей, які плачуть або сміються, а вони випадковим чином потрапили саме на цей ролик. Упевнений, що над святими речами ніхто не став би глумитися. Якщо відео когось образило, я приношу вибаченн", - цитує Зеленського видання.

"Приношу особисті щирі вибачення Рамзану Кадирову і всім мусульманам за недоречно використане відео. Ми ні в якому разі не хотіли зачепити або образити когось", - нібито запевнив Володимир.

Прес-служба "Студії Квартал 95" наразі ніяк не прокоментувала даний інцидент і не підтвердила, що Зеленський справді вибачався.

Стоп-кадр з відео на YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів