Інтимні фото Ріанни, Лоуренс і Пенетьєрі викрав російських хакер?

14 жовтня 2014, 16:27

Російського програміста вважають винним у оприлюдненні приватних фотографій голлівудських знаменитостей, таких як Ріанна, Кім Кардашян, Дженніфер Лоуренс, Хейден Пенетьєрі тощо.

Британське видання "The Daily Mail" повідомляє, що викрав і показав знімки 28-річний системний адміністратор з Самари Сергій Холодовський.

На думку журналістів, саме росіянин зумів витягти фото з персональних акаунтів співачок і актрис. Після чого оприлюднив знімки на весь світ.

Видання уточнює, що Сергій є адміністратором веб-ресурсу, де були опубліковані провокативні фотографії. Видання також звертає увагу своїх читачів на те, що програміст викладав у своїх акаунтах в соцмережах скани книги про хакерство.


Житель Самари Сергій Холодовський і є тим хакером, що вкрав фотографії американських зірок?

Як пояснив сам Холодовський, він не мав відношення до злому акаунтів зірок. Програміст підкреслив, що всі викладені на сайті фотографії і так були у вільному доступі. Росіянин також зазначив, що не є власником сайту, а просто займається його адмініструванням за зарплату.

Натомість у "The Daily Mail" все ж таки вважають жителя Самари причетним до крадіжки приватних фото артисток. У виданні шкодують, що західні правоохоронні органи не зможуть дістатися до російського хакера і висунути обвинувачення в оприлюдненні персональних даних, оскільки конституція Росії забороняє екстрадицію своїх громадян.

Нагадаємо, наприкінці серпня в Інтернеті з'явилися десятки фотографій відомих актрис та співачок, зокрема Дженніфер Лоуренс і Кірстен Данст, на яких вони частково або повністю оголені.

Надалі знімки публікувалися невідомими хакерами "порціями": наступними від дій кіберзлочинців постраждали, зокрема, співачка Ріанна, фотомодель Кім Кардашян, актриси Мері-Кейт Олсен, Емма Стоун, Хейден Пенетьєрі, Вайнона Райдер, Амбер Хьорд і співачка Авріл Лавін.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів