Галкін розповів про сварки з Пугачовою

15 жовтня 2014, 11:46

Російський гуморист Максим Галкін розповів, як змінилося його життя після появи їх спільних з Аллою Пугачовою двійнят.

Завісу над сімейним життям з Примадонною Максим розкрив у коментарі виданню "7 дней".

Галкін зізнався, що майже за три роки офіційного шлюбу між ними виникли розбіжності всього лише раз.

"Я не пам'ятаю, щоб ми сварилися. Мені здається, ми один раз в житті сварилися на один день - все. Якось не було у нас ніколи серйозних розбіжностей. Світоглядно у нас багато збігів. Ставлення до близьких, ставлення до самого себе, самоіронія. Розуміння, що важливо в житті, а що - ні. Ставлення до грошей, до популярності", - пояснив артист.


Галкін запевняє, що вони з Пугачовою не сваряться

Також Галкін поділився тим, як проходить процес виховання Лізи і Гарі. Гуморист зазначив, що за суворість відповідає Алла Борисівна, а він, навпаки, тільки балує своїх дітей.

"У нас так: мама сувора, я балую. Так склалося. У неї вже є донька Крістіна, вона вже знає, як виховувати, а я не знаю ще. У них чудові характери. Вони в принципі не примхливі, навіть у своїх примхах вони зрозумілі. У мене немає з ними жодних проблем", - запевнив Максим.

"Я упевнений, що зараз діти перебувають ще в такому віці, коли карати, шльопати, підвищувати голос не має ніякого сенсу, має сенс тільки дарувати любов. Якщо потім мені прийде в голову, що вони потребують якогось коригуванню, може, я перегляну погляди", - додав він.

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін жалівся, що власні діти перестали його впізнавати.

Фото з Instagram Галкіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів