Пугачова вчить вокалу доньку Нємцова

17 жовтня 2014, 17:20

Російська співачка Алла Пугачова взялася навчати співати доньку опозиціонера Бориса Нємцова - 10-річну Софію.

55-річний Нємцов розповів, як його донька потрапила до Примадонни виданню "Супер.ру".

"Моя дочка дуже добре співає, у неї прекрасний голос. У школі був кастинг, і вона його пройшла. Причому Алла Борисівна не знала, що це моя дочка. На бейджі Софії було написано тільки її ім'я. Алла Борисівна все дізналася вже потім, так що це не по знайомству вона туди потрапила, запевняю вас. Пугачова потім навіть здивувалася, коли дізналася, що це дочка Нємцова, тому що у мене таких вокальних даних немає", - сказав політик.

"Після прослуховування вона запитала у Софії - "чия ти така"? Ну Соня і відповіла їй, що її тато - Борис Нємцов. В цей момент Алла Борисівна мало не зомліла, почувши це", - додав він.


Нємцов запевняє, що Примадонна задоволена його Софією.

Доньку Нємцова вчить співати сама Пугачова

"Я думаю, навряд чи Пугачова стала б возитися з моєю дочкою, якби вона не бачила жодних перспектив. Все ж таки Алла Борисівна - метр, можна сказати, легенда, вона вже розбирається, у кого є здібності, а у кого немає.

А от про те, скільки йому обходиться навчання доньки вокалом Нємцов відмовився говорити:

"Я не вважаю правильним це говорити. Я не соромлюся, але справа в тому, що це комерційна історія, принаймні, нам так сказали, коли ми влаштовувалися. Заняття групові, тому це не смертельно дорого. Вона не одна займається. Якби Соня індивідуально займалася з Пугачовою, думаю, я б не потягнув".

Але, як пише видання, вчитися вокалу у самої Алли Борисівни коштує до 75 тисяч рублів на місяць. До того ж є ще й членський внесок при вступу до творчої школи - 10 тисяч євро.

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів