Макаревич і Noize MC залишилися без концертів

17 жовтня 2014, 17:58

Якщо скасованими концертами Андрія Макаревича вже нікого не здивуєш, то російський репер Noize MC, схоже, так само тепер опинився в неофіційному списку небажаних артистів.

13-грудня Макаревич та "Оркестр Креольського танго" планували виступити у Єкатеринбурзі. Та концерт скасували. Про що пише "Газета.ру" з посиланням на сайт закладу, де мало відбутися шоу.

Як відомо, раніше концерти лідера "Машины времени" скасували у Пермі, Новосибірську та кількох інших містах Росії, буцімто "через низький попит на квитки".

Однак не секрет, що проблеми з виступами у Макаревича почалися після того, які він відкрито підтримав Україну та виступив у Слов'янську.


Noize MC тепер також скасовують концерти

Репер Noize MC, якого насправді звуть Іван Алексєєв, також почав таємничим чином залишатися без концертів після того, як потримав жовто-блакитний стяг на концерті у Львові.

Зокрема, через "можливі провокації" скасовано виступ репера у його рідному місті Бєлгороді, повідомляється на офіційній сторінці колективу в мережі "ВКонтакте".

До слова Noize MC вже не перший рік критикує російський уряд. А у 2010-му році артист навіть загримів за ґрати через критику міліції.

Фото "ВКонтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів