Валерія хоче написати листа президенту Латвії через Охлобистіна

27 жовтня 2014, 14:48

Російську співачку Валерію обурили дії Латвії стосовно актора Івана Охлобистіна. Вона збирається написати лист латвійському президенту, щоб він дав правову оцінку діям МЗС, яке заборонило в'їзд у країну Охлобистіну, їй самій, Кобзону та Газманову.

Про це "РИА Новости" розповів чоловік співачки, продюсер Йосип Пригожин.

Як відомо, днями Охлобистіну заборонили з’являтися на території Латвії.

"Мені складно оцінити мотивацію глави МЗС щодо Івана Охлобистіна, але ми з Валерією хочемо звернутися до президента Латвії, щоб він дав правову оцінку діям МЗС, далі ми плануємо звернутися в судові інстанції Латвії, в Європейський суд з прав людини, ми збираємося діяти виважено і абсолютно коректно ", - сказав Пригожин.


За складанням листів латвійському президенту Пригожину нема коли купити сорочку за розміром

За словами продюсера, колективного листа у них немає, але він не проти, щоб персони нон грата в Латвії підтримали ініціативу.

"Колективного листа у нас немає, і я не знаю, чи варто це робити. Мені здається, що ми повинні йти разом, але з різними адвокатами, тому що у кожного своя історія, у Івана Охлобистіна - одна, у Йосипа Давидовича - інша, а у Валерії – третя", - заявив продюсер.

"Мовчати ми не хочемо. В сучасному світі люди, які підписали Римську конвенцію, порушують права людини - право на пересування, право на ту чи іншу громадянську позицію", - додав Пригожин.

Валерія любить Путіна, Путін любить Валерію, і всі задоволені. Однак з президентом Латвії таке не пройде

За його словами, "Англія, яку тероризували, щоб скасувати концерт Валерії 21-го жовтня, показала себе країною, де діють принципи демократії".

"У Великобританії ніхто не будує підступи Шону Коннері, який на референдумі висловився за незалежність Шотландії. Ми також маємо право на свою громадянську позицію по Криму і подіям на Україні", - резюмував продюсер.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів