Кіра Найтлі розповіла про поцілунок із дівчиною

27 жовтня 2014, 17:51

Британська актриса Кіра Найтлі зізналася, що ненавиділа школу і нізащо б не згодилася ще раз побувати на своєму випускному. Того вечора її "кавалером" була подруга, і дівчатка цілувалися.

Про це пише "Metro".

"Я пішла на випускний з моєю кращою подружкою, Емілі. Ми обоє спізнилися на годину, я знімалася в "Грай як Бекхем" і прийшла в шкіряних штанях та короткому топі", - пригадала Кіра.

"Емілі працювала моделлю і була на якихось зйомках у Парижі, і вона прийшла як хлопець, у чорній краватці та подертих джинсах, а всі інші були абсолютно чепурні, звісно, з отією пишністю, а тоді ми фотографувалися, і вона мене поцілувала, і нам сказали, що це огидно", - пожалілася актриса.


Кіра Найтлі на випускний прийшла із дівчиною

Зі слів Кіри, їм із подружкою не дозволили взяти собі на згадку копію тієї фотографії, ще й прочитали нотацію щодо їхнього вбрання.

"Одна з учительок відвела нас убік та сказала, що ми ніколи нічого не досягнемо, як не навчимося правильно вдягатися на такі заходи, як цей. Отакий у мене був випускний. Чудово провели час!", - поділилася Найтлі.

Нагадаємо, як колись розповідала Кіра, вона росла пацанкою та до 14 років узагалі не носила спідниць.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Кірі Найтлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів