Катчер і Куніс назвали доньку на честь прадіда

4 листопада 2014, 10:12

Новоспечений татусь Ештон Катчер розповів про те, чому вони з Мілою Куніс дали донечці незвичне ім'я та повідав, як йому взагалі бути батьком.

Про все це зірка "Двох з половиною чоловіків" поговорив у вечірньому ток-шоу Конана О'Брайена, повідомляє "NY Daily News".

Спершу Ештон зізнався, що дуже щасливий бути батьком.

"Це просто фантастичні відчуття! Для мене це найважливіша подія в моєму житті. На щастя, ми можемо дозволити собі проводити з дочкою так багато часу, як захочемо. З цієї ж причини ми не наймали няню, а справляємося з усім самі", - захоплено сказав актор.


Катчер також розповів, як їхня з Куніс донька отримала своє незвичне ім'я - Вайатт Ізабель:

Катчер радіє від батьківства

"Спочатку ми повинні були назвати дитину по-іншому. Але одного разу посеред ночі Міла прокинулася і сказала: "Це не її ім'я". Тоді ми почали підбирати ім'я в досить оригінальний спосіб. Ми саме їхали на баскетбольний матч, і я почав читати назви всього, що траплялося мені на очі - назви доріг, написи на стінах, дверях. І тут мене наче осяяло: "Почекай! А як щодо Вайатт?". Міла подумала і погодилася, що це те, що нам треба".

"Природно, як данина традиції, ми взяли друге ім'я Ізабель. Ми назвали її на честь дідуся Міли, якого звали Іцхак, а це - жіночий варіант його імені", - додав Ештон.

Цікаво, що щойно актори визначилися з ім'ям малечі, Катчер, відразу ж викупив усі домени, що мають у назві імена Вайатт Ізабель.

"Я б не хотів, щоб іменем моєї дочки назвали якийсь порносайт", - пояснив він.

Нагадаємо, Ештон Катчер і Міла Куніс стали батьками місяць тому. Парочка вже встигла благословили дитину у сайентологів під пильним наглядом екс-дружини Катчера Демі Мур.

А нещодавно з'явилися чутки, буцімто, Ештон зраджував Мілу ще на початку їх стосунків.

Фото з Facebook Катчера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів