Бенедикт Камбербетч заручився

5 листопада 2014, 12:09

Зі списку зіркових холостяків можна викреслювати ще одне ім'я. 38-річна зірка серіалу "Шерлок Холмс" Бенедикт Камбербетч заручився.

Обраницею актора стала 31-річна театральна режисерка Софі Хантер.

Офіційне оголошення про заручини пари, як годиться, розмістили в відповідній рубриці "The Times" батьки Бенедикта.

Про це пише "The Daily Mail".


"Містер Б.Т. Камбербетч та міс С.І. Хантер. Оголошується про заручини Бенедикта, сина Ванди й Тімоті Камбербетчів, із Софі, дочкою Кетрін Хантер з Единбурга та Чарльза Хантера з Лондона", - повідомляється читачам.

Бенедикт і Софі почали з'являтися разом на людях у 2009-му році. вони познайомилися під час роботи над однією п’єсою.

Бенедикт Камбербетч заручився

"Сексуальна жінка – це та, котра знає, що не мусить виряджатися як пава, щоби добре виглядати", - якось поділився актор.

"Жінка, яка може змусити тебе почуватися розумником завдяки своїм розмовним здібностям – теж сексуальна. Я певен, що почуття гумору важливе. Іще вважаю, що той, хто добре співпрацює з іншими – сексуальний", - казав Камбербетч.

В одному з торішніх інтерв’ю Бенедикт якраз заявив, що планує одружитися та завести дітей ближче до 40 років. Актор пояснив, він не відчував причини квапитися з цим та вважає, що спершу треба як слід пізнати свого майбутнього партнера та збудувати з ним стосунки, сповнені довіри.

Нагадаємо, бодай якоюсь втіхою для британських фанаток "Шерлока" лишиться його воскова статуя, котра нещодавно з'явилася в лондонському музеї мадам Тюссо.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів