У Росії зацькували фіналістку "Місіс Петербург" за національність

7 листопада 2014, 15:34

Російські користувачі Інтернет влаштували цькування 25-річній Вікторії Маладаєвій, яка увійшла до фіналу конкурсу "Місіс Санкт-Петербург".

Невдоволення "громадськості" викликала національність дівчини (вона бурятка) та її політичні погляди, пише "Новая газета".

Вікторія живе в Петербурзі дев'ять років, заміжня за співаком Жаргалем Маладаєвим з яким разом виховує трирічну дочку Адіс.

Жінка перемогла у інтернет-голосуванні на "Народну місіс Санкт-Петербург".


Та поки інші ставили "лайки", дехто почав писати під фотографіями Маладаєвої повідомлення націоналістичного характеру: "На фіг ганьбити Пітер всякими бурятськими дурами".

Бурятку Вікторію обрали "Народною місіс Санкт-Петербург" й "зацькували"

Користувачів образила участь "нетитульної" Маладаєвої в конкурсі, бо їм незрозуміло, "До чого тут Петербург? Дівчина з Бурятії місіс Петербург - просто смішно".

Вікторії також пригадали і те, що вона публічно розкритикувала політику Володимира Путіна - зокрема, щодо України. Таким чином, на думку користувачів, представниця нетитульної національності виступає проти представників титульної національності, яку Росія рятує в Криму та Донбасі.

Вікторія підкреслює, що вона живе в поки ще вільній країні і має право на власну точку зору. Зокрема, їй, наприклад, не подобається, що "всі пенсійні накопичення росіян за цей рік безповоротно пішли в Крим".

Маладаєва вже заявила, що не збирається відмовлятися від своїх політичних поглядів.

Фото з "Вконтакте" Вікторії Маладаєвої

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів