Бойфренду Спірз заборонили плескати язиком

11 листопада 2014, 13:34

Новий кавалер американської співачки Брітні Спірз отримав схвалення її суворого тата і опікуна Джеймі, спершу пройшовши обов’язкову для всіх залицяльників зірки процедуру.

Минуле Чарлі Еберсола ретельно перевірили. Молодикові довелося підписати контракт про конфіденційність.

Про це пише "Radar Online".

Чарлі офіційно забороняється коли-небудь розмовляти про його стосунки з Брітні з пресою. Хоча молодик походить із заможної та шанованої родини, правила для всіх однакові.


"…Не може бути жодних винятків, вимога Джеймі, щоби кожен, хто зустрічається з Брітні, пройшов перевірку та підписав угоду про конфіденційність. Безперечно, Чарлі відбір пройшов", - зазначив інформатор видання.

Зі слів джерела, Чарлі, котрий не є новачком у шоу-бізнесі, з розумінням поставився до обережності потенційного тестя.

Нового хлопця Брітні схвалив її тато

Джеймі, зі свого боку, люб’язно запропонував Еберсолу оплатити послуги юриста, якщо доччин бойфренд забажає проконсультуватися з ним, перш ніж підписувати угоду.

Як відомо, такі угоди свого часу підписували екс-наречений Спірз Джейсон Тревік та попередник Еберсола Девід Лукадо.

Між тим стосунки Брітні та Чарлі розвиваються прекрасно, стверджує інформатор.

"Вона сказала, що він пристрасний і ставиться до неї, як до жінки… Хоча їхні стосунки свіжі, їх наповнює пристрасть", - засвідчило джерело.

Нагадаємо, подейкують, тато Спірз не проти, щоби дочка зустрічалася з перевіреними ним чоловіками, але заміж її більше не пустить. Джеймі вважає, що всі вони прагнуть, як Кевін Федерлайн, запліднити його доцю та сісти їй на шию.

Фото з Instagram Брітні Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів