Водяновій вручили премію "Жінка року" у США

12 листопада 2014, 10:12

Російська модель Наталя Водянова стала однією з переможниць американської премії "The Glamour Women of the Year Awards".

Днями у Карнегі-холі на Манхеттені було названо найкращих жінок.

Цьогорічними лауреатами американського "Glamour" стали російська модель Наталя Водянова, актриса Лупіта Ніонго, креативний директор "Alexander McQueen" Сара Бертон, жінка-транссексуал Лаверна Кокс і дочка колишнього президента США Челсі Клінтон.

Нагороди отримали дев'ять жінок, головна робота яких - змінювати світ на краще.


"Наталя Водянова - "Жінка року", бо вона ніколи не забуває про своє минуле і свою сестру (молодша сестра моделі страждає на ДЦП)... Її роботі немає кінця, її телефон ніколи не замовкає, немає межі того, що їй ще належить зробити заради благополуччя дітей", - зазначила дизайнер Діана фон Фюрстенберг.

"З мамою в Центральному парку. Це її перший раз в Нью-Йорку і взагалі в Америці. Вона приїхала підтримати мене на церемонії Жінка року за версією журналу Glamour", - підписала фото Наталя

Не залишилася без уваги й 34-річна Челсі Клінтон. Новоспечена матуся вже протягом багатьох років відстоює права жінок, за що і отримала нагороду.

Транссексуал Лаверна Кокс удостоїлася статусу "Жінки року" за "відвертість, сміливість і красномовство", які допомагають зрозуміти і прийняти складні суспільні явища.

Креативний директор модного бренду "Alexander McQueen" і автор весільного плаття Кейт Міддлтон Сара Бертон стала "Жінкою року" за те, що продовжила справу МакКвіна, пропагуючи моду як мистецтво.

"Тільки Сара могла зберегти спадщину МакКвіна, вона стирає межу між модою і мистецтвом, створюючи просто неймовірні речі", - сказала Кейт Мосс.

Серед інших переможців - зірка "12 років рабства" й володарка "Оскару" актриса Лупіта Ніонго, політолог і журналіст, лауреат Пулітцерівської премії і представник США в ООН Саманта Пауер, журналіст і телеведуча Робін Робертс, зірка серіалу "Офіс" Мінді Кейлінг, океанолог і засновник дослідницького фонду "Глибокий пошук" Сільвія Ерл.

Фото з Facebook Водянової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів