Вів'єн Вествуд порадила небагатим людям менше їсти

13 листопада 2014, 16:28

Відома британська дизайнерка Вів'єн Вествуд опинилася в центрі чергового скандалу.

Жінка обурила британську громадськість, запропонувавши представникам середніх і нижчих соціальних верств скоротити кількість споживаної їжі, повідомляє "The Independent".

На думку 73-річної Вествуд, це допоможе небагатим людям дозволити собі покупку більш якісних і органічних продуктів, що позитивно позначиться на здоров'ї нації.

Про це дизайнерка заговорила у присутності преси на порозі будинку британського прем'єра Девіда Кемерона.


Вів'єн навідалася до глави уряду, щоб віддати йому особисто в руки петицію про заборону продажу генно-модифікованих продуктів харчування в країні.

А у відповідь на ремарку журналіста про те, що не всі можуть дозволити собі відмову від подібної їжі, яка є найбільш дешевою, Вествуд відповіла: "Треба менше їсти".

Вествуд порадила менше їсти тим людям, які не можуть собі дозволити купувати органічні продукти

Модельєр також заявила, що, на її думку, генно-модифіковані продукти - головна причина ожиріння:

"Вони не корисні, не надають сил, від них тільки товстієш".

"Якби ми всі зажадали виробляти більше корисні продукти і менше цієї жахливої штучної їжі, органічний раціон став би, природно, більш доступним. Хіба не так?" - зауважила Вів'єн.

Вествуд також підкреслила, що сама є прихильницею вегетаріанства і вважає м'ясо шкідливим як для людей, так і для домашніх тварин. Більше того, на думку дизайнерки, британці їдять занадто багато м'яса і фастфуду.

До слова, раніше Вів'єн Вествуд вже давала подібні поради: наприклад, радила цінителям модного одягу рідше ходити на шопінг і купувати менше речей.

При цьому засновниця фешн-бренду "Vivienne Westwood" впевнена, що одяг класу люкс повинен коштувати ще дорожче.

Фото з Facebook Вів'єн Вествуд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів