Валерія захопилася епістолярним жанром і написала листа "The Guardian"

13 листопада 2014, 18:26

Російська співачка Валерія продовжує листуватися з іноземцями. Крім того, що вона написала листа латвійському президенту, вона ще й відправила лист британському виданню "The Guardian".

Свій пост обурення артистка розмістила на сайті "Эхо Москвы".

Як виявилося, Валерію зачепило те, що 15-го жовтня автор Люк Гардінг у статті "Anti-Putin campaigners urge Downing Street to bar Russian singers from UK" назвав її "голосом Кремля".

Як пише співачка, дана стаття "багата недостовірними, брехливими фактами".


"Природно, я не могла залишити без уваги провокаційні випади містера Гардінга і звернулася до редакції газети з проханням опублікувати мою відповідь на цю статтю. 17 жовтня я надіслала лист на загальну адресу видавництва, а також особисто пану Крісу Еліоту, але жодної відповіді досі, через три тижні, не отримала. Про публікацію мого листа в газеті немає й мови", - обурюється артистка.

Ця стаття викликала обурення Валерії

"Я вкрай здивована і засмучена тим, що в демократичному суспільстві таке велике видання, як "Гардіан", працює виключно в односторонньому порядку. Воно опубліковує лише те, що вважає за потрібне, навіть якщо це відверта брехня… Можливо, у них просто не вистачає совісті або професійної журналістської етики опублікувати відповідь людини, яку вони оббрехали…" - заявила співачка.

Лист написаний англійською, але Валерія виклала основні тези російською.

"Гардіан" називає мене "Голосом Кремля". Я - артист, голос Росії, я служу своєму народу і, якщо "Гардіан" не бачить різниці між Кремлем і Росією, в такому випадку, відповім, що я пишаюся цим званням. Я підтримую дії Президента Путіна, спрямовані на відновлення миру на Україну і втраченої гармонії між Росією, Європою і Америкою", - наголосила виконавиця.

"Гардіан" звинувачує мене в тому, що я підписала лист на підтримку возз'єднання Криму з Росією. У цьому листі не було жодного слова про військове вторгнення в Крим чи на Україну, жодного слова про насильницьке приєднання Криму. Крім мене цей лист підписали ще п'ятсот славнозвісних і найавторитетніших російських артистів, режисерів, акторів і письменників", - запевнила Валерія.

"Шановні панове журналісти, поясніть мені, будь ласка, як моя присутність у Великобританії як співачки і артистки, може прямо або побічно підтримувати "війну" на Україні? Саме про це заявляє пан Сидельников (цитата його приведена в статті)", - обурилася вона.

Наостанок Валерія назвалася артистом, який поважає свій народ і свого президента та закликала припинити втягувати її у політичні ігри.

Скріншот з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів