Ваєнга та "Иванушки" відхрестилися від концерту в Донецьку

14 листопада 2014, 13:02

Російська співачка Ваєнга, гурт "Иванушки International" та співак Юрій Лоза заявили, що не збираються їхати на Донбас.

Артисти запевнили, що інформація про їхні плани заспівати для терористів 16-го листопада у Донецьку ні що інше, як просто плітки, повідомляють "РИА Новости".

"Чесно, для мене це якась невідома новина, бо справа в тому, що вони туди навіть не планували їхати. Я вперше чую, що вони туди збираються 16-го листопада. У мене таке відчуття, що це якась інтернетна "качка", - сказав концертний директор гурту "Иванушки International" Олег Головко.

Він додав, що у колективу в цей день концерт зовсім в іншому місці.


"Иванушки" відхрестились від концерту для терористів

Представник Ваєнги також поспішив заявити, що співачка не планує 16-го листопада виступати в Донецьку.

"Це дезінформація - з тієї причини, що ми абсолютно не збиралися туди. Якщо відкрити афішу на нашому сайті, можна побачити, де ми збираємося бути 16-го числа", - сказав директор артистки Руслан Сулімовський.

"Я вперше чую, що в мене 16-го числа заявлений якийсь концерт (в Донецьку). Я про це нічого не знав. У мене гроші, аванс, за захід 16-го числа в Росії отримані місяць тому. Я взагалі ні сном, ні духом. Мало того, мені кажуть, що заявлений не лише я, але ще й інші артисти - їм дзвонять і вони так само розгублені", - сказав Юрій Лоза.

На його думку, це "чергова" качка ", вкинута українськими ЗМІ".

Нагадаємо, днями радник глави СБУ Маркіян Лубківський заявив, що після виступу Лози, Ваєнги та "Иванушек International" у Донецьку їм закриють в'їзд на територію України.

Фото з "ВКонтакте" "Иванушек International"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів