Боба Марлі зроблять лицем бренду марихуани

20 листопада 2014, 12:59

Легенда реггі, покійний музикант Боб Марлі дасть назву та стане лицем першого в світі офіційного міжнародного бренду каннабісу.

Спадкоємці артиста вже уклали угоду з компанією, котра продаватиме травичку "старовинних ямайських сортів" під назвою "Marley Natural".

Про це пише "Contact Music".

За словами доньки Боба, Сіделли Марлі, в основі цієї бізнес-угоди лежить батькова віра в те, що марихуана є "спіритуальною" рослиною, здатною робити глибшими міркування людини, зміцнювати її зв'язок із природою та давати волю творчості.


На честь Боба Марлі назвуть бренд канабісу

"Мій тато був би такий щасливий, якби побачив, що люди зрозуміли цілющу силу трави", - зазначила вона.

"Долучити його голос до дискусії про канабіс та допомогти покласти край негативному вплину його заборони на суспільсто – це справжнє вшанування його (Марлі) насліддя", - додала дочка музиканта.

"Marley Natural" знаходитиметься в Нью-Йорку. Звідти марихуану розсилатимуть до тих міст та країн, де вона є легальною. Крім самої травички в асортименті будуть створені на її основі креми, лосьйони, а також різні аксесуари.

Нагадаємо, великою поціновувачкою цілющої трави є актриса Вупі Голдберг. Вона виступає розширення законів стосовно медичного використання марихуани.

Фото з офіційного Facebook Боба Марлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів