Лабеф, Боно та спецслужби США стали найменш впливовими

25 листопада 2014, 10:20

Фронтмен "U2" Боно та зірка "Німфоманки" Шайя Лабеф опинилися в списку найменш впливових людей 2014-го року поруч із президентом США Бараком Обамою.

До "ганебного" Топ-30 також увійшли й колективи – як то працівники "CNN" та члени футбольної збірної Бразилії.

Таким став список найменш впливових людей, котрі "марнують кисень, не приносячи жодної користі та, можливо, наближають загибель нашої планети". Його склав журнал "GQ".

По Боно та гуртові "U2" автори "проїхалися" за те, що в результаті співпраці з "Apple" їхній альбом опинився в бібліотеці iTunes, причому видалити його звідти було не так просто. Не рахуючись зі смаками та побажаннями користувачів, музику "U2" просто піднесли їм "ніби величезний дар людству", зазначає видання. На цю маркетингову кампанію, між іншим, було витрачено 100 мільйонів доларів.


Гурт "U2" на чолі з Боно потрапили до найменш впливових

На друге "почесне" місце автори помістили Барака Обаму. Йому нагадали про безпомічність системи охорони здоров'я перед лихоманкою Ебола, про вбитих терористами ІДІЛ американських журналістів і про Путіна, який уже "завойовує Європу".

"Чи ти взагалі досі президент?", - цікавиться видання в Обами.

Барака Обаму розкритикували за бездіяльність протягом 2014-го року

До людей, котрі ні на що не впливали протягом 2014-го року, зарахували акторів Джонні Деппа та Шайю Лабефа, режисера Вуді Аллена, а ще сенатора Джона Маккейна, який тільки й знає, що закликати скидати бомби на людей.

Дісталося й спецслужбам США, які ловили ґав, коли до Білого дому прокрадався чолов’яга з ножем. Героями рейтингу безпорадних стали й американські поліцейські. На думку авторів, їх варто озброювати на пістолетами, а льодяниками на паличках.

Фото з Facebook "U2" та з Instagram Барака Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів