Мікі Рурк про Путіна: Ми сподобалися один одному

25 листопада 2014, 18:01

Американський актор Мікі Рурк схуд на 15 кілограмів й заявив, що вважає президента Росії Володимира Путіна "відмінним хлопцем".

Про це скандальна зірка заявив журналістам, приїхавши до Москви, пише "Лента.ру" з посиланням на "Р-Спорт".

"Я зустрічався з Володимиром Путіним, і у мене залишилося дуже приємне враження. Думаю, ми один одному сподобалися. Він відмінний хлопець. Тому я купив футболку з його зображенням", - розповів Рурк.

Цікаво, що ще нещодавно одним з "фаворитів" Путіна був французький актор Жерар Депардьє. В Інтернеті навіть зробили міні-відео про кохання президента й актора.


Рурк заявив, що йому подобається Путін

Та, схоже, наразі Жерар ризикує втрати позиції, адже йому "дихає у спину" саме Рурк, який вже навіть носить футболку з Путіним.

Як і обіцяв, Мікі прибув до Москви аби провести боксерський поєдинок, пише "ТАСС".

"Я дуже радий приїхати в Москву і вийти тут на ринг. Я завжди бачив Росію тільки вночі, тепер у мене є шанс подивитися на неї вдень. Займаюся три рази на день зі своїм тренером і скинув близько 15 кілограмів, щоб підготуватися до цього поєдинку", - заявив актор.

Також Рурк зазначив, що цей бій буде не останнім.

"Я планую провести ще чотири бої і хочу зробити це в Росії", - сказав Рурк.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що 62-річний Мікі Рурк приїде до Москви махати кулаками. А влітку актор приїздив до столиці Росії аби домовитися про бій та вдягнути футболку з портретом Путіна.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів