Шуфутинський хоче судиться з Хілтон

2 грудня 2014, 13:02

Російський співак Михайло Шуфутинський збирається судити з мережею готелів "Hilton".

Під час гастролей в президентському люксі новосибірського готелю, яки належить дітищу Хілтона, на голову шансоньє впав шматок мармурової стіни.

Тож тепер Шуфутинський подає в суд на американську корпорацію "Hilton Worldwide", повідомляють "РИА Новости" з посиланням на прес-службу співака.

"Для мене взагалі нонсенс, як могла обвалитися стіна в дорогому готелі відомої світової мережі, в президентському люксі. Напевно роботи виконували недобросовісні будівельники, які щось зробили не так. Але мені здається, що готель, який дорожить своєю репутацією, репутацією VIP- клієнтів, повинен ретельно вибирати підрядників", - заявив шансоньє.


"Я уникнув сильних каліцтв просто дивом - вийшов з душу, на голові був рушник, і плита впала на голову плазом, а не торцем", - додав Шуфутинський.

Шуфутинський вважає, що готель "Hilton" винен йому грошей за моральні й фізичні страждання

За словами артиста, від несподіванки він переніс сильний нервовий стрес. Адміністрація готелю запропонувала викликати швидку, але співак відмовився.

Та вже наступного дня Шуфутинський відчув запаморочення і головні болі. Викликані лікарі швидкої допомоги констатували легкий струс і рекомендували артисту пройти обстеження.

"За даним фактом мої адвокати готують позов до компанії "Hilton" з вимогою страхового відшкодування за заподіяння моральної шкоди, тілесних ушкоджень і непередбачених грошових витрат на медичне обстеження. Всі необхідні документи і акти вже зібрані", - додав Михайло Шуфутинський.

Як відомо, "Hilton Hotels Corporation" - компанія, заснована в 1919-ум році американцем Конрадом Хілтоном - прадідусем актриси і співачки Періс Хілтон. У 2009-му році корпорацію перейменували в "Hilton Worldwide".

Перший готель "Hilton" з'явився в Далласі в 1925-му році. Наразі компанія має понад 3900 готелів в 90 країнах світу.

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів