Принц Гаррі зізнався, що не був готовий до війни

4 грудня 2014, 14:12

Британський принц Гаррі відверто розповів про жахіття військових дій, у яких він брав участь.

Про свою участь й війні та "голий скандал" у Лас-Вегасі спадкоємець престолу повідав у інтерв'ю американського видання "Man of the World", яке цитує "E! Online".

Гаррі зізнався журналістам, що причиною його поведінки у Лас-Вегасі стало довге перебування в армії.

"Мабуть, той інцидент говорить про те, що на той момент я був більше військовим, ніж особою британської монархії", - пояснив він.


Принц, який під час служби в армії займався не "офісною роботою", а був безпосереднім учасником бойових дій, і досі важко переживає від побачених "жахів війни".

Принц Гаррі став героєм американського журналу

"Я бачив страшні речі: місцевих жителів, постраждалих від бомбардувань, учасників коаліційних військ, загиблих на полі бою. Мені було дуже важко дивитися на молодих хлопців - вони були молодші за мене - з обрубками замість рук або ніг, на трупи, загорнуті в пластикові мішки. Я не був до цього готовий", - зізнався онук Єлизавети ІІ.

Незважаючи на всі труднощі, які довелося пережити Гаррі, він заявив, що у будь-який момент готовий повернутися до лав військовослужбовців:

"Я хочу служити своїй країні. Мені б хотілося повернутися в армію, виконати свій обов'язок".

До слова, використані виданням фотографії - не постановочні. Це реальні кадри, зроблені фотографом Робертом Вілсоном під час експедиції принца до Південного полюса, яка відбулася наприкінці минулого року.

Прінтскрін "E! Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів