Хоакін Фенікс вигадав собі наречену

9 грудня 2014, 12:19

Американський актор Хоакін Фенікс, відомий за фільмами "За що варто померти" та "Гладіатор", вирішив пожартувати над своїми шанувальниками.

40-річна зірка вигадав заручини та свою обраницю, інструкторку з йоги, в яку буцімто закохався в позі "підкорення свині".

Про це він у понеділок розповів в одному з ток-шоу, пише "Ace Showbiz".

"Спочатку ми робили дихальні вправи, і я подумав: "Це я можу". А потім вона сказала, що ми виконаємо першу позицію – "підкорення свині". У них ці химерні тваринні назви…", - набрехав Хоакін.


Хоакін Фенікс вигадав собі наречену-йогиню

"Не встиг я сказати: "Хто це свиня?", як вона вхопила мене… Я їй: "О, ні! Мені болить спина!" А вона: "Ні, це у тебе емоційний біль у спині", - поділився вигаданою історією актор.

Далі, розповів Фенікс, вони з інструкторкою, імені якої він не став називати, стали зустрічатися, він їй освідчився, і вона сказала "так".

Але згодом виявилося, що все це - неправда. Як пояснив речник Фенікса, в актора дуже своєрідне та "спонтанне" почуття гумору, пише "US Magazine".

"Гадаю, моє життя таке нудне, а це здалося мені захоплюючою темою для розмови, мені захотілося сподобатися аудиторії... Їм справді подобається, коли люди одружуються", - пояснив свою витівку Хоакін.

"Якщо хочете, я можу знову заручитися", - додав актор.

Нагадаємо, справжню, а не вигадану жінку-йогиню має актор Алек Болдуїн. Вона і його залучила до йоги.

Кадр із фільму "Гладіатор" з сайту Imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів