Джолі дозволить дітям татуювання та примусить працювати

10 грудня 2014, 16:56

Американська акторка Анджеліна Джолі розповіла, що її діти вже просять собі татуювання.

Іще зірка запевнила, що вони з Бредом Піттом не дозволять синам та дочкам присвятити себе лише акторству.

Про це Джолі говорила з "Radio Times", пише "Ace Showbiz".

Зі слів Анджеліни, коли татуювання попросив старший син Меддокс, їй вдалося його відмовити. Але тепер такої ж "прикраси", як у мами, закортіло й 9-річній Захарі. Бред Пітт від ідеї не в захваті.


"Як я скажу "ні"? Це особливо непросто для татусів та дівчаток. Чомусь чоловіки болісніше сприймають, коли донька робить собі татуювання. Але Бред вважає, що дівчата не можуть зробити нічого поганого. Він – глина в їхніх рученятах", - поділилася акторка.

Діти Джолі та Пітта вже хочуть собі татуювання

Якщо в питанні тату Джолі готова поступитися дітям, то щодо вибору майбутньої професії вони з Піттом будуть суворіші. Меддокс, Пакс, Шайло, Захара, Нокс та Вів'єн зможуть займатися акторством, але за умови, що це не буде їхнім єдиним фахом.

"Ми завжди казали, якщо їм захочеться грати, ми не дозволимо їм лише грати, бо цього недостатньо. Їм доведеться одночасно знайти й справжню роботу", - запевнила Анджеліна.

"Але я сподіваюся, що коли вони побачать всі інші речі, які існують у світі, в них з'явиться натхнення стати письменниками, політиками, активістами. Вони дуже особливі. Тож я гадаю, вони не підуть шляхом мами і тата", - додала вона.

Нагадаємо, акторський досвід уже мають Вів'єн, Пакс та Захара, котрі знялися з мамою в "Малефісенті", та Шайло, яка була задіяна в епізоді "Загадкової історії Бенджаміна Баттона". Що ж до Меддокса, то тато Бред його взагалі "убив" у своєму фільмі "Війна світів Z".

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Анджеліні Джолі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів