Автівку "Студії Квартал 95" намагалися спалити

11 грудня 2014, 13:59

10-го грудня біля палацу "Україна" невідомі намагалися підпалити робоче авто "Студії Квартал 95", учасники якої в той час були на зйомках "Вечірнього кварталу".

Як повідомив "Гламурчік" з посиланням на камеру спостереження, хтось кинув у машину пляшку із запалювальною сумішшю.

Директор "України" Роман Недзельський прокоментував інцидент.

"Сьогодні, 10.ХІІ. 2014, близько 21.00 під час телевізійної зйомки новорічної програми "Вечірній Квартал", на службовій парковці Національного Палацу "Україна", в боковій частині біля монтажного входу на сцену, невідомі зловмисники намагалися зробити підпал позашляховика одного з лідерів "Студії 95 Квартал", - повідомив директор палацу.


Прес-служба уточнила у коментарі ТаблоID, що спалити намагалися не особисте авто Зеленського, як написали у ЗМІ, а службове авто "Кварталу"

"На щастя, водій телевізійної ПТС, побачивши кинуту палаючу пляшку під авто, яке в мить запалало вогнем, не розгубився, скориставшись вогнегасником, загасив полум’я", - зазначив Недзельський.

Після цього служба режиму та безпеки палацу повідомила про інцидент у райвідділ міліції Печерського району.

"Адміністрація Національно Палацу "Україна" звертається до правоохоронних органів Києва вжити всіх необхідних заходів для пошуку та покарання цих злочинців... Також звертаюсь до групки "реваншистів", які не можуть пережити те, що колектив Національного Палацу "Україна", незважаючи на всі розбиті на попередніх концертах вітрини та двері, успішно працює… Схаменіться, нехай здоровий глузд та інстинкт самозбереження переможе", - закликав Недзельський.

Нагадаємо, не так давно біля палацу "Україна" відбулися протести проти концертів Ані Лорак.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів