Безруков вирішив відсудити собі ще два мільйони

16 грудня 2014, 11:48

Російський актор Сергій Безруков, схоже, захопився судовими позовами: артист знову подав до суду за втручання в особисте життя.

Цього разу Безруков з дружиною хочуть відсудити два мільйони рублів у видавництва "Собеседник Медиа", пише "Газета.ру" з посиланням на "РАПСИ" та Ізмайлівський суд Москви.

Зірка "Бригади" вважає, що відповідач має виплатити йому солідну грошову компенсацію за втручання у приватне життя і за незаконне використання зображень.

"Позивач наполягає, що була порушена недоторканність його особистого життя, а зображення використано без дозволу. В якості компенсації він просить стягнути 1 мільйон рублів за втручання у приватне життя і 1 мільйон за незаконне використання зображень", - заявила представниця суду.


Безруков знову пішов до суду

Розгляд справи призначено на 16 грудня.

Нагадаємо, нещодавно Безруков подав аналогічний позов до низки Інтернет-видань. Там актор мріє відсудити 6 мільйонів рублів.

До цього подружжя Безрукових вже судилося за втручання у своє приватне життя й публікацію фотографій позашлюбних дітей актора. Сергій та Ірина виграли 330 тисяч рублів, хоча вимагали дещо більшу компенсацію - 10 мільйонів.

Фото з Instagram Безрукова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів