Фронтмен "KISS": Я був придурком більшу частину життя

18 грудня 2014, 17:01

Американський рокер Джин Сіммонс зізнався, що більшу частину свого життя був придурком та не розумів, що жінка його мрії – дружина Шеннон Твід - поряд із ним.

Також 65-річний фронтмен "KISS" згадав іншу важливу жінку свого життя – маму, заради якої він завжди остерігався наркотиків та алкоголю.

Про це пише "Contact Music".

"Моя мати – це, насправді, моє найбільше натхнення. 14-річною вона була в концентраційному таборі нацистської Німеччини, і я – її єдина дитина. Наш батько покинув нас, коли мені було 6-7 років. Я б ніколи не розбив їй серце", - запевнив Сіммонс.


Джин Сіммонс визнав, що був пихатим придурком

Щоправда, уникнувши нарко- та алкогольної залежності, музикант не встояв перед іншою згубною пристрастю та багато років був бабієм.

"Я був придурком більшу частину свого життя…Все моє життя я був зациклений на собі, егоцентричний, пихатий, егоїстичний, самозакоханий, і це мучило янгола, який прийшов у моє життя, Шеннон…", - зізнався рокер.

"Частина того, щоби бути придурком, де дорісши до того, щоби бути чоловіком - це нерозуміння, що жінка мрії всього твого життя завжди поруч, і цьому придуркові знадобилося 29 років, щоби подорослішати ті усвідомити, що я маю все", - поділився він.

Нагадаємо, хеппіенд історії Джина та Шеннон відбувся в 2011-му. Пара, в котрої є двоє вже дорослих дітей, нарешті вирушила до вівтаря.

Фото з Facebook Джина Сіммонса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів