Макаревич Сукачову: Головне - не втратити повагу до самого себе

19 грудня 2014, 10:09

Російський співак Андрій Макаревич, якого відкрито цькують за підтримку України, відповів своєму колезі Гаріку Сукачову.

Останні днями дав інтерв'ю, де заявив, що Макаревич зробив фатальну помилку й, схоже, втратив найважливіше - повагу.

"У моїй долі велику роль грає Андрій Макаревич. Тому що юним хлопчиною я побачив "як", я побачив "що" і зрозумів для себе, яким шляхом мені йти, як робити музику, як до неї ставитися. Далі я з Андрієм у житті стикався і всі мої зустрічі... І кожна зустріч з Андрієм справляла на мене враження. Завжди", - заявив Гарік в інтерв'ю "Дождю".

"Крім того, що він великий музикант і великий поет, надзвичайний письменник, чудовий художник - людина дуже широка в цьому сенсі. Він надзвичайно тонко думаюча людина, з ним цікаво просто говорити, він надзвичайний співрозмовник, його дуже цікаво слухати. Але є "але": ми ж усі просто люди і інколи ми робимо фатальні помилки. Фатальні, трагічні помилки, які стосуються нас особисто. І ці помилки невиправні", - додав Сукачов.


Сукачов заявив, що Макаревич зробив фатальну помилку й втратив повагу

Він зауважив, що для певно для такої людини як Макаревич найстрашніше - це не втрата любові.

"Тепер я розумію, що не так страшно втратити любов для такої людини. Найстрашніше — втратити повагу", - резюмував Гарік.

Андрій Макаревич опублікував у своєму Facebook "лист із запізненням".

"Дорогий Гарік! Клянуся, не став би всього цього писати. Я те інтерв'ю щось твого Міші Козирєву на "Дожде" не бачив. Але - замучили питаннями. Подивився. І ось що тобі скажу. Ти кажеш, що я "зробив фатальну помилку, втративши повагу". Чию повагу, Гарік? Повагу людей, у яких в голові виросла пухлина під назвою "уракримнаш" мене не цікавить. Я і сам до них поваги не відчуваю", - почав свою відповідь музикант.

"Але хочу тобі повідомити, що як і раніше бачу навколо себе величезну кількість осіб - в основному прекрасних - яких ця хвороба, на щастя, не зачепила. І смію тебе запевнити: повага цих людей я, повір мені, що не втратив. І ось що ще - мені здається, у наш собачий час найголовніше - не втратити повагу до самого себе. Як, втім, в будь-який час. Чого тобі і бажаю", - завершив своє послання Сукачову Макаревич.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Макаревич став лауреатом премії за захист прав людини.

Прінтскрін з відео "Дождя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів