Фани Рікі Мартіна й Кардашян лягли під ніж, щоби стати двійниками

19 грудня 2014, 15:08

Відчайдушні шанувальники, причому обоє – чоловіки, витримали численні пластичні операції та витратили купу грошей, щоби стати схожими на своїх кумирів – Кім Кардашян та Рікі Мартіна.

23-річний британець Джордан Джеймс Парк, котрий хотів стати двійником Кім, переніс 50 хірургічних втручань і спинятися не збирається.

Про це пише "Entertainment Tonight" із посиланням на "The Sun".

Парк уже витратив на "вдосконалення" своєї зовнішності 150 тисяч доларів. За допомогою ін’єкцій ботоксу він збільшив собі губи. У планах в молодика операція на носі, яка додасть йому ще більше схожості з кумиром.


Цікаво, чи планує чоловік тюнінгувати собі дупу "а-ля Кардашян"?

"Мені в Кім подобається все. Вона – найвродливіша жінка. Її шкіра ідеальна, її волосся, усе в ній", - зізнається Джордан.

Йому подобається увага, яку всюди привертає до себе Кім. Тепер її вдосталь має й сам Джордан. Юнак не заперечує й проти ненависті, бо вважає це просто ще однією формою уваги.

"Я сміюся, коли люди намагаються образити мене, кажучи, що я виглядаю пластиковим та фальшивим. Вони гадають, що я прагну натурального вигляду? Якби це було так, я б попросив вернути мені гроші", - каже він.

Аргентинський "колега" Парка на ім'я Френ Маріано поки що не наздогнав його за кількістю операцій. Він зробив їх шість – на носі та підборідді, відкачав жир зі щік та впорснув у вилиці.

Зі слів чоловіка, тепер він із задоволенням чує від людей, що став схожий на Рікі Мартіна. Водночас Френ каже, що нещасний, бо не має в житті кохання.

Аргентинець ліг під ніж, щоби стати схожим на Рікі Мартіна

"…Щодна хірургія не заповнює порожнечі, яка в мене всередині. Насправді я цілий день проплакав, гадаю, я шукаю в собі досконалості, але не знаходжу нікого, хто б мене полюбив", - поскаржився він "Diario Show".

Нагадаємо, якраз зараз буцімто не має пари й сам Рікі Мартін. На початку 2014-го стало відомо про розлучення зірки з коханцем Карлосом Гонсалесом. Проте це не завадило артистові запланувати на 2015-й рік народження третьої дитини.

Фото з соцмереж із сайтів "Entertainment Tonight" та "Diario Show", з Instagram Рікі Мартіна та Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів