Собчак засудила цинічну пропаганду й отримала пікет під вікнами. ФОТО

23 грудня 2014, 13:19

Російська телеведуча Ксенія Собчак шокована цинізмом і брехнею пропаганди на російських телеканалах.

У той же час знайшлися активісти, які звинувачують саму білявку у цинізмі та сумнівах у ефективній боротьбі правоохоронців з тероризмом у Росії.

Як відомо, 18-го грудня під час прес-конференції російського президента Собчак запитала його про дії Рамзана Кадирова у Чечні та поцікавилася, хто ж відповість за таку відверту брехню, як сюжет про "розіп'ятого українського хлопчика".

Путін тоді так і не відповів на запитання Ксюші. Натомість "Первый канал" визнав, що у них немає й не було доказів про розп'яття хлопчика, але це не означає, що такого насправді не було.


Собчак потрапила під приціл Кісельова

Таке нібито виправдання від журналістів неабияк розлютило Собчак, про що вона й написала у своєму Twitter.

"Вони всерйоз вважають, що брехливий репортаж перестає бути брехливим від того, що в Донецьку були жертви? Тобто "розп'ятий хлопчик" це "непідтверджена інформація", а показали ми це тому, що там все одно вбивають, ось вам кадри", - написала телеведуча.

"Пустити в головні новини країни- "неспростовану інформацію" це взагалі-то #гетьзпрофесії, а аргумент "адже там все одно вбивають дітей" це приблизно як сказати що українці збили боїнг, ну добре, може не українці, інформація непідтверджена, але боїнг-то збитий! Ось вам кадри!" - додала вона.

"Або як показати фейковий рейтинг голосування з Ярошем в лідерах, а потім- "це неспростована інформація, але Ярош у виборах же брав участь". Тобто рівень цинізму і брехні цієї пропаганди, за яку Зейналова та інші отримують ордени просто вражає :)" - закінчила своє послання Ксенія.

Під будинком Ксенії влаштували пікет

До слова, через кілька днів після запитання Собчак до Путіна, біля будинку білявки провели пікет, пишуть "Дни.ру".

Невідомі активісти прийшли висловити свій протест щодо висловлювань Ксюші про боротьбу глави Чеченської республіки з терористичними формуваннями.

Під час імпровізованого флешмобу близько 30 молодих хлопців та дівчат зобразили жертв терористів: вони присіли на землю, закривши голови руками, тримаючи плакати з перерахуванням різних років, коли на території Росії відбувалися терористичні акти.

Активісти натякнули, що Собчак підтримує тероризм

Над ними стояв молодий чоловік у камуфляжній формі, зображуючи терориста, тримав плакат з написом: "Ксюша, ти хочеш продовження?".

Як зазначили учасники цієї акцій, вони не змогли залишитися байдужими до цинічних звинувачень журналістки Собчак, яка на всю країну спробувала поставити під сумнів ефективність і законність тих заходів, які вживають правоохоронні органи в боротьбі з тероризмом на території Росії.

Фото з Twitter Собчак і "Дней.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів