Зірка "Місія нездійсненна 2" стала найсексуальнішою з веганів

23 грудня 2014, 14:53

42-річну англійську актрису Тенді Ньютон, відому за фільмами "2012" та "Місія нездійсненна 2", а ще боксера-важковаговика Девіда Хея проголосили найсексуальнішими веганами 2014-го року.

Зірок не-м'ясоїдів традиційно вшанувала організація РЕТА. Їм вручать почесні грамоти, а ще дадуть по коробці веганських шоколадок.

Про це повідомляє "Contact Music".

Тенді Ньютон не їсть тварин

Тенді неодноразово висловлювалася проти завдання людиною страждань будь-якій формі життя та шкоди довкіллю. Вона наголошувала, що дітей, зокрема, годують м’ясом тварин, накачаних гормонами.


"Віддаючи моє молоко, я збагнула, що у корів це саме відбувається так – моє молоко йде до рота людям, які вбивають та їдять моїх рідних…", - зазначила якось у Twitter Ньютон, котра в березні народила третю дитину.

34-річний Хей – новачок у веганстві. Кардинально змінити свій раціон його змусила документальна стрічка про те, як вирощують та забивають тварин.

Найсексуальніший веган нещодавно снідав із Віталієм Кличком

"Я побачив усіх тих корів та свиней і усвідомив, що більше не можу брати в цьому участі. Це було жахливо. Я провів деякі дослідження, щоби переконатися, що все одно зможу отримувати вдосталь білку для того, щоби битися, і, щойно переконався, що зможу, я зупинився. Ніколи до цього не повернуся", - заприсягнувся боксер.

Нагадаємо, раніше найсексуальнішими веганами та вегетаріанцями було визнано Джареда Лето, актрис Еллен Пейдж та Олівію Вайлд, а ще екс-чоловіка Кеті Перрі Рассела Бренда.

Фото з Twitter Тенді Ньютон та Instagram Девіда Хея

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів