Малиновська хоче 10 мільйонів за зіпсовані груди

25 грудня 2014, 16:50

Російська телеведуча Маша Малиновська вирішила відсудити гроші за понівечені груди.

Жіночка звернулася в правоохоронні органи з метою притягнути до кримінальної відповідальності доктора Олега Терезанова, який, на думку Маші, зіпсував її груди черговою пластичною операцією, повідомляє "Супер.ру".

Адвокат Малиновської Сергій Жорін вже направив необхідні запити в МВС Росії, а також скарги в прокуратуру, Департамент охорони здоров'я, Громадську рада із захисту прав пацієнтів та органи Федеральної служби з нагляду у сфері охорони здоров'я і захисту прав споживачів.

Блондинка, якою невдало зменшили груди, збирається звернутися до суду, де буде вимагати від доктора Терезанова і його клініки 10 мільйонів рублів.


Малиновська хоче відсудити 10 мільйонів рублів за "не такі" груди

За словами адвоката Малиновської Сергія Жоріна, в цю суму входять 350 тисяч рублів, які Маша заплатила за операцію, а також відшкодування моральної шкоди за розголошення лікарської таємниці.

Як відомо, кілька місяців тому Маша Малиновська зважилася на пластичну операцію зі зменшення грудей.

Проте корекція грудей пройшла невдало - через два місяці після хірургічного втручання загоєння проходило дуже повільно, крім того, самі груди стали асиметричними.

Після обстеження у незалежного експерта з'ясувалося, що пластичний хірург не тільки зробив Маші асиметричні соски, а й, імовірно, поставив імпланти різного розміру.

Також приводом для заяви стало інтерв'ю хірурга Терезанова одному з телеканалів, в якому він розповів подробиці стану Малиновської.

Фото з Instagram Малиновської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів