Джонні Депп намагається побороти пияцтво?

26 грудня 2014, 11:43

Подейкують, американський актор Джонні Депп усвідомив, що має серйозні проблеми з зеленим змієм.

51-річний актор узяв тайм-аут від публічного життя і намагається побороти своє пияцтво.

Про це повідомляє "Radar Online".

На Джонні подіяв ультиматум, який йому висунула наречена, Амбер Хьорд. Дівчина пригрозила, що піде від актора, як він не візьметься за розум. Погроза справила на зірку таке сильне враження, що Депп, про всяк випадок, навіть не пішов на прем’єру стрічки "У темному-темному лісі", в якій грає з Меріл Стріп.


"Відсутність Деппа на (прем’єрі) "У темному-темному лісі" викликала багато запитань", - зауважило джерело з голлівудських кіл.

Зі слів інформатора, представники студії погодилися, що для Джонні наразі буде краще не спілкуватися з пресою та не з'являтися на різних заходах.

Джонні Депп кидає пити?

"Після того, як він усвідомив, що в нього таки є проблема, Джонні часто можна побачити з компаньйоном, котрий допомагає йому триматися тверезим. Проблема Джонні завжди була помірності. Він просто не може обмежитися одним келихом", - додав співрозмовник видання.

Нагадаємо, гучний скандал спричинила поява Деппа на сцені під час церемонії вручення "Hollywood Film Awards" у стані сп’яніння. Актор неміцно тримався на ногах, невиразно говорив та кілька разів вилаявся.

Як відомо, Джонні не пив майже два роки. Подейкували, що колишня цивільна дружина зірки, Ванесса Параді, винуватить у його зриві Хьорд.

"Амбер зруйнувала його тверезий спосіб життя, але не обов’язково, що це був її поганий вплив. Вона – не гультяйка", - зазначив інформатор.

Нагадаємо, подейкують, Депп та Хьорд планують узяти шлюб у новорічну ніч.

Фото з Facebook Джонні Деппа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів