Лоуренс визнали найкасовішою зіркою

29 грудня 2014, 14:57

Американську акторку Дженніфер Лоуренс визнали найкасовішою зіркою 2014-го року.

Фільми, в яких вона зіграла, зібрали найбільше грошей у світовому прокаті.

Рейтинг найприбутковіших акторів та актрис року, що минає, склав журнал "Forbes".

Блокбастери "Голодні ігри: Переспівниця. Частина І" та "Люди Ікс: Дні минулого майбутнього" цього року зібрали в прокаті 1,4 мільйярда доларів. У обох стрічках знялася Дженніфер Лоуренс, і це забезпечило їй титул найкасовішої.


Лоуренс у цьому році стала найкасовішою

На другому місці опинився американський актор Кріс Пратт. Він зіграв головну роль у фільмі "Вартові галактики" та озвучив одного з персонажів мультику "Лего. Фільм". Їхній спільний здобуток у світовому прокаті склав 1,2 мільярди.

Третю сходинку посіла Скарлетт Йохансон, стрічки за участю якої "Перший месник: Друга війна", "Люсі" та "Опинись у моїй шкірі" зібрали в прокаті 1,18 мільярда. Нагадаємо, серед цьогорічних досягнень акторки є й більш значущі: народження доньки та заміжжя.

Скарлетт Йохансон посіла третю сходинку

До Топ-5 зарахували зірку фільму "Трансформери. Епоха винищення" Марка Уолберга та Кріса Еванса, який зіграв у стрічках "Перший месник: Друга війна" і "Через сніг".

У десятці найкасовіших зірок 2014-го року також опинилися Емма Стоун, Анджеліна Джолі, Джеймс МакЕвой, Майкл Фассбендер та Х'ю Джекман.

Кадри з фільмів "Голодні ігри: Переспівниця. Частина І" та "Перший месник: Друга війна" з сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів