Рейнолдс і Лайвлі розкрили стать дитини

8 січня 2015, 18:19

Голлівудська пара Блейк Лайвлі та Райан Рейнолдс не стали довго інтригувати й повідомили стать свого первістка.

Усі ці подробиці, а також свої відчуття від материнства Блейк розповіла в першому після пологів інтерв'ю виданню "People".

Акторка, яка народила маля передчасно, зізналась, що в них з Райаном - донечка.

Лайвлі не стала вдаватися у деталі того, чому дитина народилася дещо раніше, проте розповіла про свої відчуття від материнства.


"Материнство завжди було в мені. Дітей моєї сестри я дражнила, що це я - їх мати, а не вона. Я люблю дітей і дбаю навіть про чужих. Можливо, це через те, що у мене ніколи не було молодших братів і сестер", - заявила дружина Рейнолдса.

"Народження малятка не змінило мене кардинально. Я мріяла про велику родину, і відчуття появи первістка у мене дуже чіткі. Все сталося так, як повинно було статися. Я насолоджуюся цими відчуттями", - додала вона.

Блейк Лайвлі розповіла як воно - бути мамою

Блейк чітко дала зрозуміти, що не збирається зупинятися і донька - не остання їх з Райаном дитина.

"Розумію, що виховання первістка - дуже відповідальний момент. Старша дитина завжди є частиною виховної системи родини. Вона, сама того не розуміючи, впливає на виховання своїх молодших братів чи сестер. Мій брат Ерік багато чому мене навчив і дуже вплинув на моє життя", - сказала 27-річна Блейк.

Головним натхненником акторка називає свою матір:

"Моя мама щодня залишала мені голосові повідомлення з різними приємними словами або піснями. Вона прожила не надто легке життя, проте ніколи не скаржилася. Вона навчила мене радіти кожному дню".

Лайвлі називає день народження дитини найщасливішим у своєму житті.

"Іноді я ловлю себе на думці, що не можу повірити в реальність того, що відбувається. Я так довго чекала цього моменту", - пояснила вона.

Нагадаємо, днями стало відомо, що у Блейк Лайвлі та Райана Рейнолдса народився первісток. Маля з'явилося на світ ще наприкінці грудня, однак про це стало відомо лише на початку січня.

Фото з Facebook Блейк Лайвлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів