Кідман згадала, як хотіла піти з кіно

12 січня 2015, 16:21

Австралійська актриса Ніколь Кідман зізналася, що свого часу хотіла покинути роботу та цілком присвятити себе сім'ї. Проте її відмовила власна мама.

Іще кінозірка заявила, що її діти навряд чи підуть в акторство.

Про це Кідман говорила на прес-конференції, присвяченій показу фільму "Пригоди Паддінгтона", пише "Contact Music".

Кідман колись хотіла кинути акторство

"Якось я хотіла облишити роботу. Це було, як я була вагітна Сандей, я просто вирішила: "З мене досить. Я більше не хочу мучитися через те, що щось втрачаю", - пригадала Ніколь.


Саме так свого часу вчинила мама Кідман. Але коли зіркова дочка звернулася до неї по пораду, жінка порадила Ніколь не кидати творчість.

"Просто я відчуваю, що це – твоя доля. Ти не повинна повністю від цього відмовлятися." І я сказала: "Ти права, мамо", - розповіла акторка.

Що ж до спільних дочок Кідман та її чоловіка Кіта Урбана, 6-річної Сандей Роуз та 4-річної Фейс Маргарет, зірка не думає, що хтось із них піде її шляхом.

"Це лише моє бажання та моя мотивація, я не бачу цього в Сандей або в Фейс. Вони такі: "Ні, нам не цікаво", - поділилася Кідман.

"Сандей наразі хоче стати ветеринаром та організатором свят. А згодом каже, що хоче стати домашньою мамою й мати восьмеро дітей. Гадаю, це її спосіб сказати мені: "Лишися вдома!", - зізналася акторка.

Нагадаємо, 47-річна Ніколь нещодавно зізналася, що сподівається завагітніти. Подейкують, зірка сказала це не просто так, а тому, що сурогатна мати ось-ось народить їм із чоловіком двійняток.

Фото з Facebook Ніколь Кідман

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів