Оприлюднено записи про секс-пригоди принца Ендрю з неповнолітньою

14 січня 2015, 14:27

Син Єлизавети ІІ, принц Ендрю міг мати сексуальні стосунки з неповнолітньою дівчиною. Вона написала про це в своєму щоденнику, який тепер оприлюднили.

Нових обертів набирає секс-скандал, в якому фігурує приятель принца Джеффрі Епштейн, світська левиця, та, буцімто, сутенерка за сумісництвом, Гілен Максвелл і юні повїї.

Про це пише "Radar Online".

Розслідування щодо залучення неповнолітніх до проституції американським бізнесменом Епштейном триває вже кілька років. 54-річному принцові Ендрю теж закидають участь у тих збочених розвагах.


Одна з колишніх секс-рабинь, яку звати Вірджинія Робертс, стверджує, що Максвелл підкладала її під заможних педофілів, серед яких був і герцог Йоркський. Жінка написала про останнього в своєму щоденнику.

Як згадує Вірджинія, під час першої зустрічі з Ендрю їй було 17 років.

Принц Ендрю розважався з неповнолітнім дівчам?

"Він пестив кожну частину мого голого тіла та засипав мене компліментами щодо моєї розквітлої фігури", - пише вона про перше своє злягання з принцом.

Зі слів Робертс, брат принца Чарльза лизав їй ноги та стверджував, що перед ними не можна встояти.

"Коли ж він досяг своєї кульмінації, він був уже не тим уважним чоловіком, якого я знала протягом останніх кількох годин… Замість цього він швидко одягнувся, попрощався та вислизнув із моєї спальні, а надворі його чекав водій", - оповідає щоденник.

Букінгемський палац у офіційній заяві заперечив будь-яку провину принца Ендрю. Представники королівської родини запевнили, що він ніколи не мав із Робертс "сексуального контакту в жодній формі". Так само всі звинувачення відкидають Епштейн та Максвелл.

Як відомо, Ендрю є другим сином королеви та принца Філіпа. Із 1996-го року він розлучений, а торік крутив роман із екс-подружкою Джорджа Клуні, моделлю Монікою Якісіч.

Фото з Twitter принца Ендрю

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів