1,5-річний принц Джордж має плащ зі шкіри опосума та одяг для серфінгу

16 січня 2015, 12:26

Минулий рік став для британського принца Джорджа дуже врожайним на подарунки: малюк отримав найбільше презентів, ніж будь-який інший член королівської сім'ї.

Тепер у розпоряджені первістка принца Вільяма та Кейт Міддлтон, сотні іграшок, книг, купа одягу та кілька досить незвичних подарунків, пише "The Daily Mirror".

Видання зазначає, що лише під час візиту Джорджа разом з батьками до Австралії в квітні 2014-го року йому подарували 121 предмет гардероба, 120 книг і 219 іграшок.

Маленького Джорджа задарили подарунками

Серед найбільш дивних подарунків виявилися плащ зі шкіри опосума, черевики з овчини і одяг для серфінгу.


Не забули піддані й про свою королеву Єлизавету ІІ. Найбільш незвичайним презентом для монарха за минулий рік стала дерев'яна кавомолка.

Цікаво, що найбільше подарунків серед повнолітніх представників королівської сім'ї отримала на королева, а герцог Йоркський принц Ендрю.

Йому, зокрема, дісталися дві коробки манго від екс-президента Пакистану Асіфа Алі Зардарі в червні 2014-го і ще 10 ящиків від прем'єр-міністра країни в серпні. Відзначається, що в Пакистані такий подарунок вважається проявом поваги.

Нагадаємо, принца Джорджа вважають найулюбленішою дитиною Великобританії. А вже цього року у малюка з'явиться братик чи сестричка.

Фото з Facebook Британської Монархії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів