Кобзон подарував Путіну карту з "Кримом у складі Росії"

18 січня 2015, 15:21

Російський співак Йосип Кобзон розповів про "кримський" подарунок президенту Росії Володимиру Путіну.

Артист похвалився, що презентував главі Росії політичну карту 1804-го року, на якій "Крим зображений у складі Російської імперії", пишуть "РИА Новости".

"Одного разу в Австрії зайшов в антикварний магазин і побачив карту, датовану 1804 роком, де дуже чітко позначений Крим у складі Росії. Я цю карту подарував Володимиру Володимировичу Путіну", - сказав Кобзон журналістам у Севастополі, де виступав з концертом перед бійцями "Беркут".

Кобзон заявив, що запропонував Путіну "показати цю карту, якій понад 200 років", усім, хто цікавиться статусом Криму.


Співак також анонсував, що найближчим часом поїде на Донбас, а зараз формує гуманітарну допомогу регіону.

Кобзон похвалився, що знайшов "доказ, що Крим завжди був Росією"

Йосип Кобзон відзначив, що пропонує вивезти з Донбасу дітей і жінок.

"Надішліть звідти дітей, діти гинуть, хворіють, страждають. Це наші діти, чужих дітей не буває. Я обов'язково поїду (в Донбас), незважаючи на те що там станеться. Готується зараз бійня там. Якщо її не зупинять, це буде взагалі трагедія. Не дай бог, щоб вона переросла за своїми масштабами більше, ніж територія України", - сказав депутат.

Співак також "завів стару пісню" про те, що відбувається в Україні - "трагедія і громадянська війна, причиною якої стала пропаганда української влади".

Кобзон впевнений, що "українське керівництво укорінює в населення думка, що воює не з Донбасом, а з росіянами, Росією".

"Але з Росією я не рекомендував би воювати", - пригрозив він.

Кобзон також зазначив, що відмовився від звання народного артиста України, але не має наміру відмовлятися від звань, даних йому в Горлівці, Слов'янську, Макіївці та Донецьку.

"Я сам відмовився від звання народного артиста України, але не збираюся відмовлятися від звань, які мені дали на моїй Батьківщині - в Горлівці, Слов'янську, Макіївці, Донецьку, Краматорську", - сказав співак.

За словами Кобзона, він є почесним громадянином 18 українських міст і його не бентежить, що "Коломойський позбавив мене цього почесного звання в Дніпропетровську, де я навчався і жив".

Фото "МК"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів