Башарову загрожує до 5 років в'язниці

20 січня 2015, 14:22

Скандальний російський актор Марат Башаров може сісти на кілька років за ґрати.

На 39-річного артиста було заведено кримінальну справу за жорстоке побиття дружини Катерини Архарової, пише "Комсомольская правда".

І хоча жінка, яку Башаров восени відлупцював до струсу мозку, вже публічно пробачила йому, але справу правоохоронці все ж таки порушили.

І сталося це не з подачі Катерини, просто в правоохоронні органи автоматично надійшли документи Архарової з медпункту, куди вона звернулася після побиття.


У карному розшуку Солнцевського району не стали коментувати дану справу.

Архарова і Башаров все владнали, але це не вбереже актора від суду?

А от сам Башаров схоже нічого не знає про те, що йому загрожує суд і в'язниця.

"Якщо чесно, вперше від вас це чую. Нічого про кримінальну справу я не знаю", - сказала директор і колишня дружина артиста Єлизавета Круцко.

"Про кримінальну справу стало відомо в перших числах січня. Катя вже питала у слідчого, мовляв, чим вона може допомогти чоловікові, щоб у нього не було проблем. Але їй сказали, мовляв, не втручайтеся, все вирішить суд", - розповіла журналістам подруга Катерини Архарової.

До слова, якщо Марата таки визнають винним, йому може загрожувати до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у жовтні стало відомо, що Башаров жорстоко побив дружину - племінницю Еммануїла Віторгана актрису Катерину Архарову.

У новорічну ніч актор попросив у дружини вибачення. Та й сама Катя вже встигла заявити, що з вона з Маратом розібралися.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів