Аністон: Із Теру комфортно, наче з геєм

22 січня 2015, 13:11

Американська актриса Дженніфер Аністон зробила досить незвичний комплімент своєму нареченому Джастінові Теру. Вона сказала, що їй із ним так комфортно, як досі бувало лише з чоловіками- геями.

Іще 45-річна зірка розповіла, що з дитинства страждає на дислексію – порушення здатності оволодівати навичками читання.

Про все це Джен говорила в інтерв’ю "The Hollywood Reporter".

"Він (Джастін) – людина, з якою дуже комфортно бути поруч… Це вперше, наскільки пам’ятаю, мені так комфортно, як з усіма моїми друзями-геями", - поділилася акторка.


Згадуючи про свого екс-чоловіка Бреда Пітта, Аністон запевнила, що в них не склалося не тому, що хтось щось зробив неправильно.

"Просто так трапляється. Якби одним словом можна було покласти край усьому дурному, мильнооперному лайну…", - зазначила Дженніфер, маючи на увазі плітки щодо свого розлучення, які не вщухають уже майже 10 років.

"У нас (з Піттом) немає щоденного спілкування. Але бажаємо одне одному лише хорошого", - додала зірка.

Аністон із Теру комфортно, наче з другом нетрадиційної орієнтації

У своєму інтерв’ю Аністон згадала й про дитинство. Те, що Джен давно страждає на дислексію, з'ясувалося зовсім випадково, коли їй перевіряли зір, аби виписати окуляри. До того часу нездатність до читання вже встигла завдати сильного удару по її самооцінці.

"Я думала, що я не розумна. Я просто не могла нічого втримати (в голові)… Тепер це стало моїм великим відкриттям. Я відчула, що всім моїм дитячим травмам , трагедіям, драмам тепер є пояснення", - поділилася Аністон.

Непростими були й стосунки Дженніфер із матір'ю, Ненсі. Власне, такими вони лишилися дотепер.

"Вона була критиком. Дуже критично до мене ставилася. Бо вона була моделлю, красивою, приголомшливою. А я не була. Ніколи не була. Чесно, я досі не думаю про себе в такому світлі, й це добре", - розповіла Аністон.

"Іще вона була не схильна пробачати. Вона дулася, як на мене, це так дріб’язково", - зауважила акторка.

Нагадаємо, були періоди, коли Дженніфер та Ненсі, котра пережила вже два інсульти, взагалі припиняли спілкування. Подейкують, Аністон не бажає бачити матір на своєму весіллі з Теру.

Фото з Іnstagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів