Конспірологи: Обама міг організувати вбивство матері своєї доньки

22 січня 2015, 17:53

Президент США Барак Обама буцімто зрадив свою дружину Мішель та зачав позашлюбну дитину. Аби уникнути скандалу, за його наказом було нещасну жінку вбито.

Усе це – остання конспірологічна теорія щодо загибелі темношкірої жінки-дантиста Міріам Кері. У жовтні 2013-го неподалік від Капітолія її застрелила поліція.

Про це пише "Radar Online" з посиланням на "The National Enquirer".

На задньому сидінні авта Кері, яке розстріляли правоохоронці, знаходилася її 1-річна донька. Дитина дивом вціліла. Конспірологи підозрюють: батько – це Барак Обама.


На думку авторів теорії, він викликав Міріам до Вашингтона, щоби там її зустріла смерть.

"Чому б іще поліція вживала таких жорстких методів, щоби спинити Міріам Кері – невинну людину? Її трагічна загибель пахне намаганням щось приховати", - зазначає представник організації " ATLAH World Missionary Church", превелебний Джеймс Девід Меннінг.

"Логічною причиною" того, що сталося він називає спробу попередити скандал. Меннінг пропонує провести аналіз ДНК, який має довести спорідненість дівчинки Кері та Барака Обами.

Коспірологи закидають Обамі організацію вбивства

Наскільки стало відомо виданню, із Меннінгом згодне і управління розвідки Кремля. Тамтешні експерти буцімто переконані, що вбивці спеціально полювали за Міріам Кері.

Як зазначає інформатор, підтвердженням теорії є й те, що переслідування авта і трагічну розв'язку, яку побачили мільйони телеглядачів, зняла саме камера "Alhurra TV", маленького інформагентства новин, яке фінансується урядом США.

Родичі Кері подали до суду проти Департаменту юстиції та поліції Капітолія. Вони вимагають відновлення справедливості та компенсації в розмірі 75 мільйонів доларів.

Адвокат родини запевнив, що йому невідомо, чи була загибла знайома з Обамою. Також він додав, що її дочка зараз живе в свого біологічного батька.

Як пише Вікіпедія, автівка, за кермом якої була 34-річна Міріам Кері, врізалася в огорожу Білого дому. Коли її намагалися спинити, вона збила одного з офіцерів секретної служби та продовжила рух в бік Капітолія. Під час переслідування по машині відкрили вогонь. П’ять куль влучило в водійку, одна з них - у голову. Жодної зброї при Кері не було.

Пізніше з’ясувалося, що жінку було госпіталізовано через післяпологову депресію. Також є припущення, що Кері страждала на біполярний розлад та шизофренію й вірила, що з нею спілкується президент.

Фото з Instagram Барака Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів