Гвінет Пелтроу мала секс у повітрі

23 січня 2015, 15:02

Американська акторка Гвінет Пелтоу зробила пікантне зізнання: у неї є досвід сексу в літаку. Понад хмарами кохався і Джонні Депп. У зірки "Догвілля" Пола Беттані також це було.

До таких одкровень трьох зірок змусила в своєму ток-шоу Еллен ДеДженерес. Ведуча говорила твердження на кшталт: "Мене ніколи-ніколи не заарештовували", а гості мали підняти одну з табличок – з підтвердженням або спростуванням.

Про це пише "The Daily Express".

Отже, в ході "допиту" з'ясувалося, що чоловіки бував на нудистському пляжі, а Пелтроу – ні. Зате всі троє бачили голими своїх колег. Коли ж мова зайшла про заняття сексом у небі, то всі троє, під вереск аудиторії, підняли таблички "так".

На відміну від колег, 42-річна Гвінет ніколи не брехала, щоби отримати роботу. Зате користувалася своїм зірковим статусом, щоби уникнути штрафу за перевищення швидкості.

Гвінет Пелтроу кохалася в літаку 

Джонні та Пол ніколи та нікому не надсилали повідомлень еротичного характеру, тоді як акторка – так.

Усі троє зізналися, що казали на чуже дитя "гарнюнє", тоді як насправді воно було страшненьке.

Щоправда, не факт, що зізнання були щирі. На питання, чи брехали вони колись у ток-шоу, Беттані заявив, що так, Депп – що ні, а Пелтроу загадково крутила свою табличку туди-сюди.

До слова, нещодавно, в іншому ток-шоу, Гвінет Пелтроу зізналася, що пробувала екстазі, пише "Just Jared". Можна припустити, що кокаїн актриса теж куштувала. Нагадаємо, колись вона заявила, що він для неї - менше зло, ніж шкідлива їжа.

Фото з Instagram Гвінет Пелтроу

IDEALMEDIA