Вдова і діти Робіна Вільямса судяться за його спадок

3 лютого 2015, 12:41

Майже через шість місяців після смерті актора Робіна Вільямса його вдова і діти взялися сперечатися в суді про спадщину.

Третя дружина коміка Сьюзан Шнайдер Вільямс не може домовитися з його дітьми від попередніх шлюбів Заком, Зельдою і Коді Вільямс, повідомляє "The New York Times".

Нащадки Вільямса та вдова хочуть поділити не лише гроші актора, а і його одяг, предмети колекціонування та особисті фотографії. Зокрема, діти та третя дружина Робіна борються за право володіти його велосипедами і колекцією іграшок.

Вільямс одружився зі Сьюзан Шнайдер у 2011-му році, тому вона вважається відносно новою людиною в сім'ї.


За спадок Робіна Вільямса розпочалася справжня битва між його третьою дружиною та дітьми

У своїй заяві до суду вдова актора стверджується, що незабаром після його смерті з їхнього будинку в односторонньому порядку були вивезені деякі речі. Крім того, Сьюзан скаржиться, що в будинку, де вона проживає, були скасовані деякі послуги - приміром, хтось анулював доставку газет.

Діти Вільямса, у свою чергу, звинуватили його останню дружину в тому, що вона, перебуваючи з ним в шлюбному союзі менше трьох років, "діяла проти його побажань, руйнуючи ті плани, які він ретельно розробляв щодо своєї власності".

На їхню думку, ці дії позбавили їх можливості отримати те, що вони повинні були отримати, згідно з бажанням їх батька.

Нагадаємо, 63-річний актор Робін Вільямс наклав на себе руки 11-го серпня 2014-го року.

Фото з Instagram Робіна Вільямса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів