Вел Кілмер через релігію відмовляється лікувати пухлину?

3 лютого 2015, 14:47

Американський актор Вел Кілмер днями потрапив до лікарні з горловою кровотечею. Подейкують, причиною є пухлина, яку зірка "Бетмена назавжди" відмовляється лікувати через релігійні переконання.

Водночас сам 55-річний Вел просить за нього не хвилюватися та запевняє, що в нього не пухлина, а "ускладнення".

Про це повідомляє "TMZ".

Як повідомили джерела порталу, лікарі з медичного центру "UCLA", що в Санта-Моніці, мусили терміново оперувати кінозірку, щоби полегшити йому дихання.


Члени родини Кілмера підтвердили, що про свою пухлину актор знає з літа. Новоутворення буцімто набуло такого розміру, що утруднює мовлення. В останні місяці Вел з'являвся на людях у шарфі, щоби приховати, що його шия деформована.

Вел Кілмер із сином Джеком на нещодавньому баскетбольному матчі

Оскільки Кілмер належить до "Церкви християнської науки", він вірить у те, що його зцілять молитви та Бог. Зі слів джерел, актор категорично відмовляється від традиційного лікування.

У своєму Facebook Кілмер за останні написав кілька постів. Він подякував людям за підтримку, але підкреслив, що його здоров'я – то його особиста справа.

"У мене нема пухлини, не було операцій з приводу пухлини чи якихось інших операцій. У мене було ускладнення, із яким найкраще – це перебувати під пильним оком (лікарів) відділення інтенсивної терапії "UCLA", - підкреслив актор.

Кілмер додав, що йому допомагають друзі, яким відомі його релігійні переконання. Він написав, що тепер чекає на результати рентгенівського обстеження, після чого дослухається до порад медиків, рідних та представника "Церкви християнської науки".

Нагадаємо, Вел Кілмер також відомий за такими стрічками як "Віллоу", "Справжня МакКой", "Острів доктора Моро", "Привид та Пітьма", "Спартанець".

Фото з Facebook Вела Кілмера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів