Екс-дружина речника Путіна Пєскова розкошує у Франції. ФОТО

5 лютого 2015, 17:19

Поки прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков виконує обов’язки та насолоджується стосунками з фігуристкою Тетяною Навкою, його колишня дружина розкошує у Франції.

Друга жінка речника Путіна, Катерина Солоцинська, з трьома дітьми живе у Парижі та ласує шампанським з виноградників самого Депардьє.

Судячи з Instagram білявки, коштів на життя їй вистачає з лишком. При цьому, Катерина ще й благодійністю займається.

Друга жінка Пєскова та мати трьох його дітей живе у Парижі

Ще у вересні минулого року дочка і онука дипломатів дала інтерв’ю російському глянцю "Tatler", у якому розповіла зокрема і про Пєскова. З ним, до речі, Катерина розійшлася через зраду.


Пєсков, вочевидь, любить білявок, бо і Навка теж блондинка

"Розумієте, Діма завжди був найближчою мені людиною. У вісімнадцять років він взяв з мене клятву: "Що б не сталося, давай поклянемося один одному бути чесними". Діма - мій перший чоловік, я зберігала йому вірність. Він завжди був на п'єдесталі. Мені здавалося: "У всіх - такий, але мій - точно інший". А коли виявилося, що такий самий ... Мені стало нецікаво", - поділилася жінка.

Катерина Пєскова веде світське життя у Франції

Кажуть, що саме Навка стала причиною розлучення Пєскова з Солоцинською.

Тепер Катерина співпрацює з фондом "Франко-російський діалог" та насолоджується життям у Європі. Та й про колишнього відгукується виключно позитивно.

"Життя мене багато чому навчило. Моїм найкращим вчителем був чоловік. Знаєте, я як і раніше говорю про Діму "мій чоловік". Язик не повертається сказати "колишній". І він, до речі, теж називає мене дружиною. Я звикла бути заміжньою. Я йому за все шалено вдячна. Він батько наших дітей. Все, що він робить, - виключно виходячи з їх інтересів. Я точно знаю: якщо потрібно буде пожертвувати чимось, зокрема роботою, - він це зробить", - запевнила Катерина.

Пєсков з дітьми та екс-дружиною

Нагадаємо, ще у грудні ТаблоID писав про те, як у Франції розважається дружина Пєскова Тетяна Навка.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів