Британського музиканта визнали винним у педофілії

6 лютого 2015, 11:30

Британського музиканта Гарі Гліттера, справжнє ім'я якого Пол Френсіс Гедд, визнали винним у сексуальних злочинах по відношенню до малолітніх.

Королівський суд Саутворка в Лондоні визнав 70-річного Гліттера винним у спробі зґвалтування, непристойній поведінці і занятті сексом з дівчиною молодше 13 років.

Про це повідомляє "BBC".

Як з’ясувалося під час слідства, з 1975 по 1980 роки співак вступив у статевий зв'язок з дівчиною молодше 13 років, зробив спробу зґвалтування 10-річної дитини, а також домагався кількох неповнолітніх.


Наразі Гліттер перебуває під вартою, а вирок йому винесуть 27-го лютого. Музиканту загрожує довічне ув’язнення.

Таким Гліттер був на піку слави

Суд заслухав одну з жертв, якій було 10 років у 1975 році, коли музикант намагався її зґвалтувати в своєму будинку. За словами жінки, співак забрався до неї в ліжко, коли вона спала. Дівчина врятувалася, зачинившись у ванній.

А у 2005-му році у В'єтнамі Гліттера заарештували за звинуваченням у зґвалтуванні кількох неповнолітніх дівчаток, що спочатку загрожувало йому смертним вироком. Утім, судді не знайшли доказів.

Навесні 2006-го року британця засудили до трьох років позбавлення волі за "непристойну поведінку в присутності двох неповнолітніх". Його апеляцію відхилили.

Сам Гліттер заперечує провину, стверджуючи, що ніколи не займався сексом з дівчатами молодше 18 років і що вважає насильство над дітьми серйозним злочином.

Стоп-кадр з відео на YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів