Озборна зобов'язали знайти оселю для кажанів

9 лютого 2015, 13:06

Доля зіграла жарт із рокером Оззі Озборном. 66-річний музикант, який колись на концерті укусив кажана, тепер має клопіт із цілою їхньою колонією.

Рукокрилі, що належать до рідкісного виду, окупували старовинну будівлю, що належить Озборну. Екологи зобов'язали його переселити тваринок у безпечне місце.

На це він мусить витратити понад 28 тисяч доларів, пише "The Mirror".

Ідеться про споруду XVII-го сторіччя в графстві Бакінгемпшир. Оззі планував перетворити її на дім із двома спальнями, аж раптом минулого літа виявилося, що вона зайнята. Господареві офіційно заборонили всі будівельні роботи, поки тваринки не будуть у безпеці.


Кажани мстяться Оззі Озборну за свого друга?

Як пояснив еколог Джонатан Дарвін, який проводив експертизу приміщення, кажани, яких він там виявив, належать до виду, що охороняється. Переселяти їх треба дуже обережно, облаштувавши спеціальні будиночки на стінах та деревах десь поблизу.

Якщо ж Озборн не послухається екологів, та котрась із манюнь із його вини загине, рокер заплатить штраф у розмірі майже 8 тисяч доларів за особину. Також йому загрожуватиме ув'язнення на 6 місяців.

Речник Озборна не дав коментарів щодо цієї халепи.

Як відомо, музикант укусив кажана на концерті в 1982-му. Тваринку пожбурили в Оззі з натовпу, і він подумав, що вона несправжня.

Фото з Instagram Оззі Озборна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів